Stiri de ultima ora

SOC!” ANAF trece la ALDE!

SOC!” ANAF trece la ALDE!
Actualitate
Pe 7 aprilie devoalam strategia de inlocuire a Mihaelei Triculescu din functia de presedinte al ANAF, mutare care ar urma sa se faca peste capul ”neputinciosului” ministru al Finantelor, Eugen Teodorivici. Iata ca a trecut fix o luna si, alertate de dezvaluirile noastre privind ”ejectarea” de la Palatul Victoria a influentilor consilieri ”dragnisti” Anca Alexandrescu si Darius Valcov, ”hienele” propagandei s-au aruncat sa adulmece noul ”hoit”.

Tariceanu iar a pus-o!

Ce-i drept, asigurarile publice date de Eugen Teodorovici ca el unul nu a discutat despre schimbarea ”blondei lui Valcov” de la sefia ANAF sunt, culmea, cat se poate de sincere. Pentru ca, asa dupa cum titram acum o luna, ”Teodorovici externalizeaza ANAF”-ul, adica va fi obligat doar sa aplice o decizie luata peste capul sau. Si chiar daca Darius Valcov pare sa fi  inteles rapid ceva din lectia ”cronicii  anuntate” cu o seara inainte a indepartarii Ancai Alexandrescu de langa Viorica Dancila si este posibil sa nu-si mai bage nasul in chiar toate ministerele, acesta tot nu o mai poate salva pe Triculescu. Iar parca pentru ca socul sa fie si mai mare, in aceste zile se poarta negocieri intense pentru predarea ANAF in bratele atat de primitoare ale ALDE!!!

Restructurare masiva

Cu toate ca lovitura va fi una cu manta, prin declansarea unei restructurari masive, prin care sa se scape definitiv de ”elefantii” care altfel nu se dau dusi nici pensionati din sistem.

Nici macar Valcov n-o mai poate salva pe Mihaela Triculescu!

Numai ca, in paralel cu acesta operatiune de tip ”troll” va avea loc si surpinzatoarea mutare de la varful ANAF, din tot mai plina pepiniera de cadre ale ALDE, dupa modelul in care Nicolae Nasta a ajuns ”peste noapte” secretar de stat la Ministerul Apararii Nationale…

Nu e Chitoiu!!!

Si cu toate ca deja vorbim de o ”cutuma” ca atunci cand un post strategic revine ALDE toata lumea sa identifice automat  ”mana cea lunga” a lui Daniel Chitoiu drept autoarea mutarii, de aceasta data chiar ca nu este cazul! Ceea ce ridica si mai mult ”potul” negocierilor secrete dintre PSD si ALDE! Caci doar trebuie sa primeasca si principalul partid  de guvernamant ceva ”pe masura” la schimb, ca sa cedeze ”de buna voie si nesilit de nimeni” tocmai ”pusculita” ANAF…
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus