Stiri de ultima ora

Sindicatul Poliţiştilor, după ce un poliţist a fost ucis în misiune: Câți mai vreți să numărăm, doamna ministru?

Sindicatul Poliţiştilor, după ce un poliţist a fost ucis în misiune: Câți mai vreți să numărăm, doamna ministru?
Actualitate
Europol, Sindicatul Poliţiştilor Europeni a transmis, la rândul său, un mesaj critic la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, după ce un  poliţist  din Timiş a fost împuşcat în misiune.

"Tot mai mulți colegi vin să își prezinte condoleantele pentru colegul nostru de la IPJ Timiș care a căzut la datorie din cauza incompetenței lui Carmen Dan.

Câți mai vreți să numărăm doamna ministru până când veți înțelege că așa nu se mai poate?!", potrivit mesajului postat de Sindicat.

Şi Traian Berbeceanu  , fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, a transmis un mesaj dur pe pagina sa de socializare ministrului de Interne, Carmen Dan, după uciderea poliţistului din Timiş.

Traian Berbeceanu a subliniat că  poliţistul decedat  nu avea echipament de protecţie în timpul misiunii şi că era înarmat cu pistol neperformant.

Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat mortal, în misiune, de un bărbat căutat pentru tâlhărie. Mai multe echipaje de Poliţie, jandarmi şi mascaţi de la trupele special, îl caută acum pe agresor.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus