Stiri de ultima ora

Sibiul se promovează la Târgul de la Viena pentru că mulţi turişti austrieci vizitează oraşul

Sibiul se promovează la Târgul de la Viena pentru că mulţi turişti austrieci vizitează oraşul
Actualitate
    "Austria este una dintre ţările din care sosesc mulţi turişti la noi în Sibiu, unul dintre factorii decisivi fiind legătura facilă, prin zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. De aceea, am considerat că este o piaţă de pe care putem atrage în continuare turişti în Sibiu şi că este potrivit să ne prezentăm oferta direct celor care caută destinaţii de vacanţă la Târgul de Turism din Viena", a declarat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

    Potrivit sursei citate, Sibiul va fi prezentat prin materiale de promovare tipărite, precum broşuri şi hărţi. Un reprezentant al Primăriei Sibiu este prezent la stand (în hala A, standul 0132) pentru a oferi informaţii despre obiective turistice şi despre evenimentele cu tradiţie care au loc în Sibiu în fiecare an.

         Sibiul este preferat de turiştii austrieci pentru că aici se vorbeşte limba germană şi există multe obiective de vizitat gen Muzeul Naţional Brukenthal, bisericile fortificate săseşti, care au legătură cu istoria şi cultura nemţilor din Transilvania. Un alt avantaj al Sibiului este faptul că este primul oraş românesc care a fost în 2007, Capitală Culturală Europeană. Sibiul este singurul oraş turistic de trei stele Michelin din România. În 2020, Sibiul a fost nominalizat să concureze pentru distincţia de cea mai bună destinaţie turistică europeană.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus