Stiri de ultima ora

Şerban Nicolae mizează pe o TRĂDARE a Pro România: Eu nu cred că vor merge braţ la braţ cu Petrov

Şerban Nicolae mizează pe o  TRĂDARE  a Pro România:  Eu nu cred că vor merge braţ la braţ cu Petrov
Actualitate
Şerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, este de părere că moţiunea de cenzură a opoziţiei nu are şanse să treacă, mizând pe faptul că parlamentarii Pro România nu vor o vota. Senatorul susţine că foştii săi colegi din PSD, în prezent la Pro România, vor refuza să fie parteneri cu Traian Băsescu.

"Eu cred că nu vor vota o bună parte din parlamentarii PRO România această moţiune şi am şi motive să susţin acest lucru. De altfel, eu voi lua cuvântul mâine din partea PSD şi voi spune câteva lucruri legate de textul acestei moţiuni. Deocamdată, dau aşa o temă de gândire până mâine. De exemplu, moţiunea începe prin a vorbi de faptul că 6,5 milioane de români ar fi dat un vot pe moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Dincolo de judecata asta întortocheată şi interpretarea asta alambicată, 7,4 milioane de români au votat, la întrebarea Sunteţi de acord cu demiterea lui Traian Băsescu din funcția de preşedinte al României , cu DA şi votul lor a fost ignorat de unul care semnează acum moţiunea de cenzură. Alături de Petrov, sunt chemaţi să voteze unii din cei care atunci au încercat să îl demită alături de noi. Aş vrea să îi văd pe colegii mei din Pro România, foşti PSD, că îşi pun semnătura alături de Petrov, că îşi pun votul alături de acest Petrov sinistru şi că, pentru ei, 7,4 milioane de români nu înseamnă mare lucru, dar înseamnă 6,5 milioane de români într-un vot care, se dovedeşte cu fiecare zi, a fi tot mai mult fraudat. Eu nu cred că vor merge braţ la braţ cu Petrov, nu cred că vor dispreţui atât de flagrant votul dat de români în 2012", a afirmat Șerban Nicolae , la Antena 3.

Camera Deputaților și Senatul vor dezbate și vota, marți, în plen reunit de la ora 14.00, moțiunea de cenzură prin care partidele de opoziție vor demiterea Guvernului Dăncilă. PSD a anunțat că va asigura cvorumul de ședință, însă nu va vota moțiunea.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus