Stiri de ultima ora

Șerban Nicolae ar vrea să candideze la șefia PSD

Șerban Nicolae ar vrea să candideze la șefia PSD
Actualitate
PSD se pregătește să își aleagă noua conducere. Congresul va decide pe 29 iunie cine va fi președintele partidului, președintele executiv și secretarul general. Până acum, singura care a anunțat că va candida este Viorica Dăncilă. Mai sunt însă și alți lideri social-democrați care se gândesc să facă acest pas. Printre ei, Șerban Nicolae.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, ar putea fi și ea pe listă. A spus că se gândește dacă va candida sau nu la funcția de șef al PSD.

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a spus și el că își dorește să candideze, dar nu e sigur că are parte de o susținere largă din partea organizațiilor PSD.

Au renunțat la ideea de a candida Lia Olguța Vasilescu și Gabriela Firea. Aceasta a spus că va fi în spital, pentru o intervenție chirurgicală, în ziua congresului.

Și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, le-a spus colegilor parlamentari că nu va candida împotriva Vioricăi Dăncilă și că, de fapt nu va candida pentru nicio funcție la congresul din 29 iunie, pentru a demonstra că este loial partidului și că nu reprezină un pericol pentru PSD la votul moțiunii de cenzură.

Premierul Viorica Dăncilă, devenită președinte interimar al partidului după condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, a spus că .

„Cred că voi candida. Deocamdată sunt foarte preocupată de organizare,” a spus Viorica Dăncilă în urmă cu două zile. „Eu sper să mai fie și alți candidați”, a adăugat ea.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus