Stiri de ultima ora

Seful ANAF ii cere lui Ponta sa il suspende pe vicepresedintele institutiei, suspectat de coruptie

Seful ANAF ii cere lui Ponta sa il suspende pe vicepresedintele institutiei, suspectat de coruptie
Actualitate
Presedintele ANAF, Gelu stefan Diaconu, i-a propus, miercuri, premierului Victor Ponta sa il suspende din functie pe vicepresedintele institutiei, Nicolae Romeo-Florin, suspectat de fapte de coruptie .

"Avand in vedere comunicatul DNA , prin care a fost anuntata dispunerea efectuarii urmaririi penale fata de domnul Nicolae Romeo-Florin, vicepresedinte ANAF, pentru suspiciune rezonabila privind activitatea acestuia din vara anului 2010, cand detinea functia de consilier superior in cadrul ANAF - Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala si nu coordona activitatea Directiei Generale Antifrauda Fiscala, am propus premierului Victor Ponta suspendarea acestuia din functie, pana la clarificarea situatiei", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de vicepresedintele Fiscului, Romeo Nicolae, acuzat ca a luat mita de la o firma pentru a o scapa de plata obligatiunilor catre stat.

Romeo Nicolae, care este si directorul general al Directiei Antifrauda din cadrul ANAF, este cercetat acum pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA.

Romeo Florin Nicolae, care detine o functie cu rang de secretar de stat, a fost citat, miercuri, in calitate de suspect, la DNA Ploiesti. El s-a prezentat la sediul institutiei, in jurul orei 14:40, impreuna cu un avocat.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus