Stiri de ultima ora

Scene ȘOCANTE în fața CNA: Fiul lui Gheorghe Dincă a luat la bătaie jurnaliştii și a spart camere de filmat (VIDEO)

Scene ȘOCANTE în fața CNA: Fiul lui Gheorghe Dincă a luat la bătaie jurnaliştii și a spart camere de filmat (VIDEO)
Actualitate
Scene șocante au fost filmate în fața sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului ( CNA ). Fiul lui Gheorghe Dincă împreună cu sora sa au venit la CNA pentru a depune mai multe plângeri împotriva unor televiziuni. Dar la ieșire, acesta și-a ieșit din minți și a sărit la gâtul jurnaliștilor.

Din imagini se observă cum jurnaliştii încearcă să vorbească cu fiul lui Gheorghe Dincă pentru a afla informaţii despre tatăl său. Este momentul care a declanşat dezastrul. Bărbatul nu a avut o simplă ieşire nervoasă, ci pur şi simplu a luat la bătaie jurnaliştii care se aflau acolo.

În acelaşi timp, sora acestuia înceracă să îl calmeze, dar acest lucru nu este posibil. Acesta se întoarce şi loveşte cu sălbăticie operatorii, sparge camerele de filmat după care fuge.

”Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze.

La fața locului s-au deplasat Polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor.

La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii.

Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus