Stiri de ultima ora

SCENE ȘOCANTE Celebra vloggeriţă Bianca Adam, Tequila, a fost BĂTUTĂ, pe stradă, de un afacerist: Nimeni NU a intervenit

SCENE ȘOCANTE Celebra vloggeriţă Bianca Adam, Tequila, a fost BĂTUTĂ, pe stradă, de un afacerist: Nimeni NU a intervenit
Actualitate
Vloggerița Bianca Adam, cunoscută și sub pseudonimul artistic Tequila, a fost ruptă în bătaie, alături de iubitul ei, de către un afacerist. Totul s-a întâmplat în București, în timpul zilei, iar scandalul ar fi plecat, conform femeii, din cauza unui loc de parcare. Tequila a fost acuzată că a parcat pe un loc care nu îi aparținea, iar la o manevră greșită ar fi spart o bucată de pavaj din fața blocului care aparține respectivului afacerist.

Și mai șocant este faptul că deși au existat martori, bărbați și femei, nimeni nu a intervenit. Mai mult, Bianca Adam povestește cum a cerut ajutor ca să sune la 112, după ce afaceristul i-a spart telefonul, de la mai mulți oameni din zonă și nimeni nu a ajutat-o.

Bianca Adam a fost lovită cu un fier de construcții peste mână și la un picior, iar iubitul ei s-a ales cu capul spart.

„Acum câteva zile am fost bătută pe stradă de un dezvoltator. Un dezvoltator imobiliar, un om de la care cumperi apartamente, adică un om serios și sănătos la cap. Mi-a luat câteva zile să trec peste șoc. Lucrurile astea trebuie spuse.

A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?....Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu.

A sarit la bataie. M-a impins, mi-a smuls telefonul din mană, moment in care Brandi l-a prins de umeri sau de maini nici nu stiu era, eu nu mai aveam telefon, moment in care eu am scos spray-ul,el il ataca pe Brandi, am venit si l-am sprayat. Am fugit foarte tare in momentul ala, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic in Brandi si i-a spart capul.

Am cerut ajutor si absolut nimeni nu ma ajuta, eram foarte agitata tipam plangeam, am spus il bate pe prietenul meu va rog sa ma ajutati. Mi-a facut semn să vin, spre acolo spre in spatele blocului gandit. Ma trezesc singura fara telefon, fara cheile de la masină fara cheile de la casa, fara Brandi, ma trezesc cu el, un metru 80 de om, cu un fier de vreo 3 metri de constructii care se pune la bazele blocului, injura si aleargă cu mine spre el si ma loveste cu el in picior da cu toata forta lui, in afara faptului ca am inceput sa urlu după ajutor si să alerg am avut norocul ca am avut reflexul de a sari si a-l bloca cu coapsa si cu mana. M-a lovit cu un fier si ca ma alearga pentru ca eu nu m-am uitat nici 2 secunde in spate pentru ca am crezut ca este pe urmele mele incontinuu doar voiam sa ma ascund. Am o vanataie de 17 cm, mana umflata si vanata.

Erau nişte muncitori care lucrau la drumul respectiv, erau fix lângă mine când mi-am luat acest fier. Nu a reacţionat niciunul.

În timp ce le povesteam ce s-a întâmplat, şi-au dat un cot încet şi au spus - e fumată! Se anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi.

Cu o mască pe faţă şi umflată de plâns, oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară.

Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa poliţiei a fost din nou, încă o următoare traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu poliţia.”, a povestit, în lacrimi, Tequila.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus