Stiri de ultima ora

Românii angajaţi sezonier în Italia vor fi aduşi în ţară cu o cursă aeriană Torino - Bucureşti. Anunţul MAE

Românii angajaţi sezonier în Italia vor fi aduşi în ţară cu o cursă aeriană Torino - Bucureşti. Anunţul MAE
Actualitate
O cursă aeriană Torino-Bucureşti va aduce în ţară, vineri, lucrătorii sezonieri români afectaţi de restrângerea activităţii economice în Italia, din cauza coronavirusului, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

54 afişări

Românii angajaţi sezonier în Italia vor fi adus în ţară cu o cursă aeriană Torino - Bucureşti. Anunţul MAE

Potrivit MAE, împreună cu Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor au fost identificate mai multe variante de transport aerian care vor permite revenirea în ţară a românilor nerezidenţi, care sunt lucrători sezonieri, afectaţi de restrângerea drastică a activităţilor economice în care erau angrenaţi în Italia, precum şi a cetăţenilor români care se află în Italia în situaţii deosebite.

„Detaliile privind organizarea acestor curse de tip charter vor fi comunicate în timp util cetăţenilor români care se încadrează în criteriile enunţate mai sus. O primă cursă pe linia Torino – Bucureşti este organizată la data de 21 martie 2020”, a anunţat MAE.

MAE recomandă în continuare evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esenţiale şi le recomandă turiştilor sau cetăţenilor români aflaţi temporar în străinătate să revină de urgenţă în ţară.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus