Stiri de ultima ora

Reacția lui Mirel Rădoi după tentativa de sinucidere a fratelui său: Cine v-a zis?

Reacția lui Mirel Rădoi după tentativa de sinucidere a fratelui său:  Cine v-a zis?
Actualitate
Fratele lui Mirel Rădoi, în vârstă de 37 de ani, a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. El a fost transportat la spital.

Contactat de reporterii Antena Stars, Mirel Rădoi a declarat că nimeni nu l-a anunţat de cele întâmplate. El se află în aceste momente Cheile Grădiştei. "Nu ştiu nimic. Eu sunt la Cheile Grădiştei. Nu ştiu nimic. Cine v-a zis? Chiar nu ştiu, habar nu am. O să sun şi eu acum. Nu, nu (n.r. nu l-a sunat nimeni)", a spus Mirel Rădoi, relatează spynews.ro.

”Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii spun că este vorba despre fratele fostului internaţional Mirel Rădoi. De asemenea, vecinii le-au spus poliţiştilor că acesta se afla în conflict cu soţia şi că cei doi intenţionau să divorţeze.

Mirel Rădoi este născut în Drobeta Turnu Severin şi acum este selecţionerul echipei naţionale de tineret.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus