Stiri de ultima ora

Răzvan Mironescu: Retragerea lui Munteanu ar afecta imaginea PNL. Predoiu, candidat redutabil

Răzvan Mironescu: Retragerea lui Munteanu ar afecta imaginea PNL. Predoiu, candidat redutabil
Actualitate
”Nu am nicio informaţie, mai multe decât aveţi dumneavoastră. Acum am venit, la ora opt, aşa cum am fost convocaţi, s-a mutat şedinţa din Aviatorilor şi voi afla şi eu noutăţile orei. (…) Personal, nu cred că ar fi oportună (retragerea lui Marian Munteanu-n.r.). În primul rând, din cauza unei eventuale probleme de imagine care ar fi creată Partidului Naţional Liberal, în Bucureşti”, a declarat Ră Razvan Mironescu întrebat dacă este posibilă retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, Mironescu a reafirmat că are rezerve cu privire la ”capacitatea lui Marian Munteanu, în acest moment, înainte de a-şi fi definitivat programul pe Bucureşti, să facă faţă unor întrebări, pe stradă”.

Întrebat dacă Vasile Blaga sau Cătălin Predoiu ar avea mai multe şanse de câştig, Mironescu a afirmat că “Predoiu ar fi un candidat redutabil”.

“Domnul Predoiu ar fi un candidat, după părerea mea, redutabil în Bucureşti, pentru că ştie foarte bine situaţia din Bucureşti, dar decizia va fi luată de conducerea partidului şi de domnul Predoiu, dacă va dori să îşi asume această candidatură”, a mai spus Mironescu.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus