Stiri de ultima ora

Rareș Bogdan, la Digi24: Imaginile de la Revoluție le-am revăzut în 10 august

Rareș Bogdan, la Digi24: Imaginile de la Revoluție le-am revăzut în 10 august
Actualitate
Trebuie rupt germenul bolșevismului și neocomunismului, a spus Rareș Bogdan, luni seară, la Digi24, vorbind dspre, în dosarul Revoluției. Jurnalistul, candidat din partea PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, adăugat că imaginile de acum trei decenii au fost revăzute în 10 august.

Rareș Bogdan a vorbit despre trimiterea în judecată a lui Ion Iliescu și Gelu Voican Vociulescu, printre alții, în dosarul Revoluției.

„Așteptăm de 30 de ani acest lucru. Nimeni nu poate justifica de ce au murit oameni pe data de 22, după ora 20:00. Încă nu reușim să înțelegem de ce a trebuit să moară oameni, de ce au apărut teroriști. Chiar dacă e foarte târziu, e bine că se întâmplă acest lucru. Așa cum a fost în cazul Ion Ficior”, a spus jurnalistul, candidat din partea PNL la europarlamentare, luni, la Jurnalul de seară.

El a adăugat că acest lucru „spune că, din păcate, sângele de atunci și tot ce s-a întâmplat, nefiind cunoscut, neavând vinovați, avem o mulțime de bolșevici, de neocomuniști în spațiul public. Și poate cel mai elocvent exemplu este CCR. Miercuri ne poate da o lovitură fatală”.

Întrebat dacă cei din PSD s-au lepădat de Ion Iliescu, Rareș Bogdan a răspuns: „Nici gând!”

„S-au lepădat la un momnet dat, după care făceau din nou apel la ayatollahul suprem. Ei se închină în cont la Ion Iliescu, la Gelu Voican Voiculescu, la cei care în anii 90 care băteau oameni pe stradă că aveau ochelari, femeia în albastru. Imaginile acelea le-am revăzut la 29 de ani, în 10 august. România încă nu s-a făcut bine. E încă prezent germenul bolșevismului, neocomunismului. Trebuie rupt. Trebuie o Românie europeană. Nu o Românie care strânge periculos de multe legăturile cu Rusia, cu China, cu practicile lui Erdogan”, a mai spus Rareș Bogdan.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus