Stiri de ultima ora

PSD depune la Parlament cererea pentru convocarea sesiunii extraordinare

PSD depune la Parlament cererea pentru convocarea sesiunii extraordinare
Actualitate
PSD depune mâine la Parlament cererea pentru convocarea sesiunii extraordinare. Aleșii ar urma să voteze eliminarea pensiilor speciale.

Social democrații au strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii extrordinare, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Sesiunea ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii. Decizia PSD vine în contextul în care PNL susține că alocațiile nu pot fi dublate din cauza impactului bugetar al acestor pensii.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat la începutul săptămânii că nu există niciun motiv pentru ca PNL să nu pună în aplicare legea privind dublarea alocațiilor pentru copii, promovată de PSD.https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/14ian-13-Ciolacu-sesiune-extraordinara-1.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.Aproape 9.400 de persoane primesc pensii speciale – din care aproape 3.900 și sunt foști procurori și judecători. Un fost magistrat încasează şi cea mai mare pensie medie, respectiv peste 18.700 lei.

Între timp, Cabinetul Orban ar urma să dea astăzi o ordonanță de urgență prin care se amâne dublarea alocațiilor până în luna iulie.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus