Stiri de ultima ora

Protestul Colectiv a ajuns în diaspora. Sute de români la Paris: "Singura soluţie, încă-o revoluţie"

Protestul Colectiv a ajuns în diaspora. Sute de români la Paris: Singura soluţie, încă-o revoluţie
Actualitate
Protestul Colectiv a ajuns şi în diaspora. Miercuri seară, sute de români au ieşit în stradă la Paris şi Londra, ca să-şi arate solidaritatea faţă de victimele incendiului şi faţă de oamenii care manifestau în ţară. Steaguri ale ţării noastre au fluturat în piaţa Trocadero, la picioarele Turnului Eiffel. Acolo, între 100 şi 150 de români au venit cu pancarte, au scandat lozinci prin care condamnau corupţia şi au aprins lumânări în memoria victimelor tragediei din Colectiv. Câteva zeci de persoane s-au strâns şi în faţa ambasadei noastre din Londra.

Între 100 şi 150 de protestatari români s-au adunat în centrul Parisului, pe Esplanada Trocadero - Piaţa Drepturilor Omului, miercuri seara, într-o manifestaţie de solidaritate cu protestele care au loc la Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării. Ei scandează "Singura soluţie, încă-o revoluţie", a transmis jurnalistul Mihai Cristian Bobarniche de la Paris, pentru ŞtirileTVR.ro. Majoritatea protestatarilor sunt studenţi.

La protestul de marti seara au participat 25.000 de persoane, care au cerut demisia Guvernului şi a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus