Stiri de ultima ora

Procuroarea Sorinei, CRIZĂ DE NERVI la audieri. Judecătorii decid miercuri dacă micuța de 8 ani poate pleaca în SUA (VIDEO)

Procuroarea Sorinei, CRIZĂ DE NERVI la audieri. Judecătorii decid miercuri dacă micuța de 8 ani poate pleaca în SUA (VIDEO)
Actualitate
Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM discută miercuri suspendarea din funcţie a procuroarei Maria Piţurcă, cea care a preluat-o pe Sorina , fetița de 8 ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, într-un mod brutal de la asistentul maternal.

TRAGEDIE ÎN MUZIC Ă! LACRIMI PENTRU FUEGO!

În jurul orei 10.00, procuroarea Pițurcă s-a prezentat la CSM și a avut o ieșire nervoasă. Ea a dat peste microfonul reporterului B1 TV și a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Avocatul procuroarei s-a făcut că nu vede și, întrebat de ce clienta sa recurge la asemenea gesturi, a răspuns ironic: "Vi s-a părut".

! ULTIMELE IMAGINI

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM are miercuri pe ordinea de zi cazul Mariei Antoaneta Piţurcă, procuror şef Secţie de urmărire penală din cadrul Parchetului Curţii de Apel Craiova, pentru care Inspecţia Judiciară a propus suspendarea din funcţie, aceasta fiind cercetată disciplinar. 

Şedinţa este programată de la ora 10:30.

Inspecţia Judiciară a anunţat în 2 iulie că Maria Piţurcă este cercetată disciplinar. Tot atunci, Direcţia de inspecţie pentru procurori a înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară propunerea de suspendare din funcţie a procurorului, până la finalizarea procedurii disciplinare, scrie news.ro .

Tot miercuri, de la ora 12:00, la Tribunalul Olt, se judecă cererea procurorului general al României, Bogdan Licu , de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale care să interzică părăsirea teritoriului României de către Sorina . Cererea a fost adresată iniţial Tribunalului Mehedinţi, care şi-a declinat competenţa către Judecătoria Drobeta Turnu Severin, de unde dosarul a fost strămutat la Tribunalul Olt. Curtea de Apel Craiova a respins în 5 iulie cererea procurorului general prin care se solicita suspendarea adopţei.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus