Stiri de ultima ora

Probleme pentru viitorul ginere al lui Gigi Becali: A fost CONDAMNAT chiar înainte de nuntă

Probleme pentru viitorul ginere al lui Gigi Becali: A fost CONDAMNAT chiar înainte de nuntă
Actualitate
Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a fost condamnat penal pentru contrafacere de mărfuri, cu câteva luni înaintea nunții cu Teodora Becali. Nunta dintre „Prințișorul Dobroeștiului”, cum este supranumit Mihai Theodor Mincu, și Teodora Becali este programată pentru luna octombrie a acestui an.

Pe 1 martie, mai multe branduri celebre l-au dat în judecată pe Theodor Mincu pentru contrafacere de mărfuri. Acesta ar fi pus în circulație pe piață produse contrafăcute purtând însemnele unor mărci precum Chanel, Dior sau Cartier. Conform Cancan, sentința instanței este plata unei amenzi de 4.500 de lei, confiscarea tuturor bunurilor contestate și plata cheltuielilor de judecată.

„Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinței de reținere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. și tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanța dispune distrugerea bunurilor susmenționate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale și 500 lei în faza de judecată), se arată în decizia magistraților, conform Cancan .
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus