Stiri de ultima ora

Primarul oraşului Arad candidează la alegerile europarlamentare din 2019

Primarul oraşului Arad candidează la alegerile europarlamentare din 2019
Actualitate
Primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă, va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, anunţă Ludovic Orban. Liderul liberal a spus că Gheorghe Falcă şi Mircea Hava vor fi pe locuri eligibile pe lista partidului.

Gheorghe Falcă candidează la alegerile europarlamentare din 2019

Întrebat de către jurnalişti, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Arad, cine şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare din 2019, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că s-au înscris pe lista partidului Gheorghe Falcă, primarul oraşului Arad, şi Mircea Hava, primarul oraşului Alba Iulia.

“Şi-au depus candidatura domnul primar Gheorghe Falcă şi cu domnul primar Hava. (...) Domnul Falcă beneficiază de susţinerea mea, care e normală, firească, pentru că reprezintă una dintre cele mai puternice organizaţii ale partidului şi cred că cu domnul Falcă nu va fi nicio problemă să se acomodeze cu Parlamentul European, întrucât domnia sa este membru în Comitetul European al Regiunilor. Domnul Falcă este extrem de obişnuit cu atmosfera de la Bruxelles şi cu liderii politici de la Bruxelles, pentru că legătura între parlamentarii europeni şi conducătorii oraşelor, municipiilor, regiunilor din cadrul Comitetului Regiunilor este o legătură extrem de apropiată şi, în general, aleşii locali la nivel european sunt mult mai respectaţi faţă de cum sunt în România de către autorităţile centrale sau de către reprezentanţii politici”, a afirmat Ludovic Orban.

De asemenea, preşedintele PNL a precizat că atât Gheorghe Falcă, cât şi Mircea Hava beneficiază “în mod clar” de susţinerea sa, precizând că vor fi pe locuri eligibile cu siguranţă pe lista partidului.

Gheorghe Falcă este preşedintele PNL Arad şi se află la cel de-al patrulea mandat de primar al oraşului Arad..
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus