Stiri de ultima ora

Primarul comunei care are mereu strazile curatate de zapada, dat afara din PSD. Explicatia liderilor partidului

Primarul comunei care are mereu strazile curatate de zapada, dat afara din PSD. Explicatia liderilor partidului
Actualitate
Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, a fost exclus vineri din Partidul Social Democrat ca urmare a deciziei Comitetului Executiv Judetean.

De asemenea, consilierul judetean Ioan Florea, fost presedinte executiv PSD Alba, a fost exclus din partid.

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a evitat sa faca publice motivele celor doua excluderi, aratand ca sunt probleme interne ale partidului si ca nu doreste sa intre in detalii .

Dirzu a refuzat sa spuna cine a propus ca cei doi social-democrati sa fie exclusi din PSD. Foarte mult s-a gandit treaba (de excludere - n.r.), de multa vreme , a sustinut el, adaugand ca excluderea era singura solutie .

Gheorghe Damian, unul din cei mai cunoscuti primari de comuna din tara, s-a aflat pe lista PSD pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare din decembrie. Aflat printre putinii edili social-democrati din Alba, un judet in care majoritatea covarsitoare o detin liberalii, Damian a refuzat de-a lungul timpului ofertele facute de PDL si PNL de a candida din partea acestora la Primarie. Gheorghe Damian a castigat un nou mandat de edil anul trecut, al V-lea, cu 85% din voturi.

Ioan Florea, consilier judetean cu mai multe mandate la activ, a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Alba si, pana in vara anului trecut, presedinte executiv al PSD Alba.

Potrivit unor surse, in sedinta Comitetului Executiv Judetean, senatorul PSD Daniel Breaz, rector al Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, ar fi fost atentionat ca ar putea fi exclus din organizatie.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus