Stiri de ultima ora

Prima pagină | 3 aprilie 2019

Prima pagină | 3 aprilie 2019
Actualitate
Adevărul scrie că social-democrata Olguţa Vasilescu a criticat Poliţia Română după ce proaspătul său soţ a rămas fără permis. Purtătoarea de cuvânt a PSD s-a arătat deranjată că povestea a ajuns în presă pe surse, şi nu printr-un comunicat oficial, considerând jenantă atitudinea agenţilor rutieri. Olguţa Vasilescu a susţinut că atât ea, cât şi soţul său, Claudiu Manda, au plecat târziu de la Craiova, unde şi-au organizat nunta, şi se grăbeau să ajungă la Bucureşti, unde erau aşteptaţi la Parlament.

Jurnalul Naţional observă că părintele Legii finanțării partidelor este lovit de propria creație. Mircea Drăghici a fost pus sub acuzare de procurorii anticorupție. Coordonatorul campaniei electorale a PSD este acuzat că, în calitate de trezoriei al partidului a încercat să deturneze subvenții de la stat pentru a-și cumpăra o vilă în nordul Bucureștiului.

Potrivit Ziarului Financiar, românii cheltuie anual aproape 2 miliarde de lei pe haine pentru copii, piaţa fiind pe un trend puternic ascendent, atât în valoare, cât şi în volum.  Mult timp, preţul a fost factorul decisiv, motiv pentru care brandurile cu preţuri mici şi mărcile private au ţinut primele poziţii ca vânzări. În ultimii ani însă, pe fondul evoluţiei pozitive a economiei şi a consumului privat, puterea de cumpărare a crescut, iar acest lucru s-a văzut şi în cazul achiziţiilor de haine şi încălţări pentru copii.

Gazeta Sporturilor scrie despre zeii banilor. Lionel Messi rămâne cel mai bine plătit fotbalist, cu 130 de milioame de euro brut annual. Diego Simeone are, la Atletico, cel mai mare salariu dintre antrenori, anume 41 de milioane de euro.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus