Stiri de ultima ora

Prietena tinerei ucise de fostul iubit a povestit întreaga scenă. Criminalul violase în trecut o fetiţă

Prietena tinerei ucise de fostul iubit a povestit întreaga scenă. Criminalul violase în trecut o fetiţă
Actualitate
Prietena tinerei ucise de fostul iubit a povestit întreaga scenă. Criminalul violase în trecut o fetiţă

Poliţiştii din Timişoara l-au prins pe bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, în faţa blocului în care locuia. Principalul suspect, de 34 de ani, a fost reţinut pentru omor calificat.

În drum spre audieri, individul a mărturisit că gelozia l-a împins spre asemenea fapte şi că nu s-a mai putut controla. Scenele violente s-au petrecut sub ochii unei prietene a femeii. "-De ce ai omorât-o? -N-am vrut. -Ce ai avut cu ea? -Am fost gelos. -De ce ai fost gelos? -Pentru ca o iubeam. -O iubeai mult? -Da, m-a sunat la telefon ca să aud că face dragoste cu băiatul din depou. -Si te-ai răzbunat? -Nu am vrut".

Ce l-a împins la crimă pe bărbat

Femeia de 30 de ani îl părăsise pe individ în urmă cu două luni pentru că acesta era extrem de agresiv. Bărbatul nu a vrut cu niciun chip să accepte despărţirea şi obişnuia să o ameninţe ca o va face să plătească dacă nu va reveni la el. Prietena care se afla pe banca împreună cu victimă în momentul atacului spune că îl văzuse pe agresor cum o urmărea pe fosta lui parteneră cu doar câteva ore înainte de crimă. Paulina Toader - martora: "Noi l-am văzut pe pod, la Iosefin, spre gară şi i-am zis: Mă, cred că l-am văzut pe soţul tău, fostul concubin, şi ea m-a sunat săraca la 12. Paula vezi că m-a căutat, o zis că până seara mă omoară." Iar temerile femeii s-au adeverit. Fostul ei iubit a atacat-o cu sălbăticie şi a înjunghiat-o în faţa blocului în care locuia, sub ochii îngroziţi ai prietenei ei. Agresorul a dispărut apoi şi şi-a lăsat victima în agonie. Vecinii spun că femeia se plângea des că individul era agresiv. Vecină: "Era o femeie liniştită, făcea curat aici, era foarte harnică şi sufletista". Cei doi au împreună o fetiţă, care se afla într-un centru de plasament pentru că părinţii nu puteau să o întreţină. Anchetatorii au reuşit să afle că nu a fost vorba despre un gest impulsiv, ci despre o acţiune premeditată. Bărbatul a venit special din Cluj, pentru a-i face rău fostei iubite. S-a înarmat şi întreaga zi a pândit-o la locul de muncă, aşteptând un moment potrivit. După câteva ore, în cele din urmă, a atacat-o şi i-a luat viaţa chiar lângă o bancă din faţa blocului unde locuia femeia. Suspectul are un trecut întunecat. La 19 ani a violat o fetiţă de 13 ani, în oraşul natal, Rădăuţi. Victima provenea dintr-un centru de plasament, iar faptele s-au petrecut sub privirile altor minore. A primit 12 ani de închisoare pentru viol. Individul era însă în evidenţele poliţiştilor încă de când avea 15 ani, când a fost acuzat de tâlhărie şi distrugere.

Stiri actuale

Un bărbat din Iași și-a ucis cu brutalitate iubita. Vecin: „Ea era rea şi-l provoca”
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus