Stiri de ultima ora

Premierul Maia Sandu, reacţie la nepotismul din nou guvern de la Chişinău: Va trebui să se anuleze decizia

Premierul Maia Sandu, reacţie la nepotismul din nou guvern de la Chişinău:  Va trebui să se anuleze decizia
Actualitate
Noul prim-ministru al Republicii Moldova, Maia Sandu, spune că Mihai Balan, șeful interimar de la Inspectoratului General de Poliţie, numit în funcţie de vicepremierul Andrei Năstase, ar putea fi demis.

Declarația a venit drept răspuns la întrebarea jurnaliștilor: „ați vorbit despre inacceptabilitatea numirilor în funcții după viziunile politice, cum rămâne cu numirea cumătrului lui andrei năstase în funcția de șef IGP?”

CITEȘTE ȘI: 

„Am vorbit în spațiul public, acolo unde se vor depista conflicte de interese acelea vor fi corectate și mă rog a fost o situație de criză. Acum că am depășit criza, această situația va fi rezolvată”, a răspuns Maia Sandu, potrivit deschide.md .

„În sensul că se va elimina conflictul de interese. Dacă se va depista conflictul de itnerese atunci va trebui să se anuleze decizia prin care a fost numit domnul Balan”, a adăugat Maia Sandu.

Andrei Năstase, ministrul de Interne al noului guvern din Republica Moldova, și-a numit nașul șef al Poliției, potrivit presei de peste Prut. Judecătorul Gheorghe Bălan a fost numit șef al Inspectoratului General al Polției în ciuda relației de rudenie cu unul dintre cei doi lideri ai alianței ACUM.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus