Stiri de ultima ora

Poliţist aflat în concediu, bătut cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi, aparent şi cu trimitere la şirul de erori de la Caracal

Poliţist aflat în concediu, bătut cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi, aparent şi cu trimitere la şirul de erori de la Caracal
Actualitate
Un poliţist din Bucureşti, aflat în concediu, a fost atacat de doi indivizi în Tecuci, judeţul Galaţi. Se pare că agresorii i-ar fi reproşat bărbatului modul în care a intervenit Poliţia în cazul Caracal.

164 afişări

Poliţist aflat în concediu, bătut cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi, după şirul de erori de la Caracal

Surse apropiate anchetei susţin că atacul a avut loc marţi seara, după ce doi bărbaţi au văzut în maşina victimei o caschetă de poliţist. Aceleaşi surse susţin că între agresori şi poliţist au existat mai multe replici, inclusiv acuzaţii legate de intervenţia poliţiştilor în cazul Caracal. Agresorii au lovit maşina victimei şi când aceasta a solicitat explicaţii, a fost atacată de doi bărbaţi, unul dintre aceştia având un cuţit. La faţa locului a fost solicitată prezenţa trupelor speciale, iar agresorii au fost imobilizaţi şi, ulterior, reţinuţi.

„La data de 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci şi, în faţa colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii BOP Tecuci şi luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbaţi de 41 şi 28 de ani, din municipiul Tecuci. Ei au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei. Cei doi agresori sunt cercetaţi acum pentru lovire sau alte violenţe şi au fost reţinuti pentru 24 de ore, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi. Pe parcursul zilei, cei doi agresori vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus