Stiri de ultima ora

Politicienii îşi fac campanie de sărbători

Politicienii îşi fac campanie de sărbători
Actualitate
Politicienii profită de sărbătorile pascale pentru a stârni simpatia alegătorilor. De obicei discreţi când vine vorba de viaţa personală, candidaţii la primării au făcut o excepţie în ultimele zile de precampanie. S-au fotografiat şi filmat la biserică şi acasă, alături de familii şi nu s-au dat în lături de la vopsit ouă şi frământat cozonaci.

Cristina Pocora şi Clotilde Armand se luptă, pe 6 iunie, pentru două dintre sectoarele Capitalei. De Paşte s-au întrecut ...să vopsească ouă.

Cristina Pocora: „Mai avem o cariocă din asta, în care putem să și colorăm floricica ta mami, avem câteva ouă colorate și decorate, iți mulțumesc pentru ajutor și hai să urăm la toată lumea Paște Fericit.”

Clotilde Armand: „Suntem aici la masă în bucătăria noastră și facem ouăle. Eu cred că avem tot ce ne trebuie. Lulu ce sunt acestea? Frunze de leuștean. Luați un ou, frunza o puneți cu partea mai deschisă lipită de baza oului.”

Nu doar doamnele din politică şi-au arătat măiestria în bucătărie. Contracandidatul Cristinei Pocora, Cristian Petrescu, s-a lăudat că este un bucătar desăvârşit când vine vorba despre tradiţionala friptură de miel. La Ploieşti, Cristian Ganea şi-a ajutat soţia la frământatul cozonacului, iar Răzvan Pop, candidat liberal la primăria Sibiului, a gătit împreună cu colegele de partid.

Politicienii şi-au dezvăluit şi latura spirituală. S-au fotografiat cu familia la slujba de Înviere. Gabriela Firea şi Florentin Pandele au mers să ia lumină de la catedrala construită la iniţiativa edilului din Voluntari. Colegul de partid al candidatei de la Bucureşti, Daniel Florea, a celebrat Paştele de două ori: şi la Bucureşti şi la mormântul sfânt de la Ierusalim.  
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus