Stiri de ultima ora

PNL, replică la acuzațiile lui Liviu Dragnea de fraudă la vot: Hoțul strigă hoții!

PNL, replică la acuzațiile lui Liviu Dragnea de fraudă la vot: Hoțul strigă hoții!
Actualitate
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avertizat că s-ar putea încerca o fraudare a alegerilor din 26 mai. Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, susține că Liviu Dragnea anunță, de fapt, ce se pregătește să facă PSD, așa cum ar fi făcut și înainte de protestele din 10 august.

”Hoţul strigă hoţii!

Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că ”alegerile vor fi fraudate”! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate? Dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt:

- Ministerul Afacerilor Interne – condus de Carmen Dan, protejata lui Dragnea;- Autoritatea Electorală Permanentă – condusă direct de PSD şi Liviu Dragnea;

Cred că pe Dragnea l-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă! Să nu uităm că în 8-9 august Dragnea a mai anunţat un  #zvon , că vor fi  #violenţe la protestul diasporei din  #10august ! Bastoanele jandarmeriei conduse de Carmen Dan i-au dat ulterior dreptate.

Să fim vigilenţi duminică, pentru că la furat de voturi Dragnea este dovedit de instanţă că se pricepe.”, scrie Raluca Turcan.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus