Stiri de ultima ora

Platforma Spotify îi oferă lui Barack Obama un post de "Preşedinte al Playlist-urilor"

Platforma Spotify îi oferă lui Barack Obama un post de Preşedinte al Playlist-urilor
Actualitate
Preşedintele Barack Obama a glumit recent că sferă să i se ofere un loc de muncă la Spotify, atunci când va părăsi Casa Albă, iar reprezentanţii platformei muzicale i-au oferit un post de "Preşedinte al Playlist-urilor", potrivit BBC.

Platforma Spotify îi oferă lui Barack Obama un post de "Preşedinte al Playlist-urilor" (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Preşedintele Barack Obama a glumit recent că sferă să i se ofere un loc de muncă la Spotify, după ce părăseşte Casa Albă. Platforma de streaming muzical doreşte să-i onoreze dorinţa, după ce a postat pe site-ul oficial, la secţiunea Cariere, un post vacant de "Preşedinte al playlist-urilor".

Anunţul pentru acest loc de muncă informează că persoanele care aplică pentru post ar trebui să aibă "o experienţă de cel puţin opt ani în conducerea unei naţiuni foarte apreciate în lume". De asemenea, anunţul cere candidaţilor "o atitudine prietenoasă şi caldă, precum şi un Premiu Nobel pentru Pace".

În luna octombrie a anului trecut, Barack Obama a dezvăluit public lista de piese pe care le ascultă în timp ce face sport, printre care se numără melodii ale legendarilor Bob Marley, Nina Simone sau Sting, dar şi hit-uri noi de Beyoncé, Jay Z, Drake şi Black Eyed Peas.

Printre piesele din playlist-ul lui Barack Obama se numără şi o piesă underground din 2015, intitulată "Emergency", semnată de duo-ul electro suedez Icona Pop.

Iată lista integrală de piese pe care Obama le ascultă atunci când face sport: "Get Me Bodied" de Beyoncé, "Live It UP" de The Isley Brothers, "Sinnerman" de Nina Simone, "Emergency" de Icona Pop, "Let’s Get It Started" de Black Eyed Peas, "Perro Loco" de Forro in the Dark , "Off That" de Jay Z şi Drake, "Elevator Operator" de Courtney Barnett, "Could You Be Loved" de Bob Marley and the Wailers, "If You Love Somebody Set Them Free" de Sting.

Această listă de piese este a doua pe care Obama o face publică, după ce în august 2016 a destăinuit care sunt hit-urile sale preferate de vară, printre care se numărau piesele "Acid Rap" semnată de rapperul Chance the Rapper şi "Classic Man" de Jidenna, dar şi cântece celebre ale trupei The Beach Boys, Prince sau Nas. Celelate hit-uri de vară erau melodii ale lui Prince, Janet Jackson, D Angelo, Mary J. Blige şi Aretha Franklin.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus