Stiri de ultima ora

Plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță, după ce i-a amenințat pe manifestanți

Plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță, după ce i-a amenințat pe manifestanți
Actualitate
Fostul parlamentar PSD Sebastian Ghiță, fugit în Serbia și care a anunțat că va candida la europarlamentare pe lista Partidului România Unită (PRU), i-a amenințat cu bătaia pe cei care protestează în stradă față de modificarea legilor justiției.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sebastian Ghiță a spus într-o intervenție telefonică la România TV că îi va trimite pe membrii PRU „să le dea o mamă de bătaie” manifestanților. În rerplică, doi dintre protestatarii au anunțat marți că au depus plângere penală împotriva fostului deputat, pentru amenințare.

„Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Că asta nu-i democrație”, a declarat fostul parlamentar PSD, luni seară, potrivit HotNews.ro .

„Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă Poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei (…) Ne asumăm. N-am știut și nu știm. Dar suntem atenți și cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, distrugând instituții și sărind pe gardurile Parlamentului, o să le dăm o mamă de bătaie. Să plece la ei acasă și să ne lase în pace”, a adăugat Ghiță la postul pe care îl patronează.

Doi dintre protestatarii #rezist, Cătălin Teniţă şi Marian Rădună, au făcut marți plângeri penale împotriva lui Sebastian Ghiţă, pentru ameninţare.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus