Stiri de ultima ora

Oferte pentru elevii cu nota 10 la Bacalaureat. Au fost deja admiși la universități de prestigiu din Marea Britanie sau Olanda

Oferte pentru elevii cu nota 10 la Bacalaureat.  Au fost deja admiși la universități de prestigiu din Marea Britanie sau Olanda
Actualitate
Oferte pentru elevii cu nota 10 la Bacalaureat. Au fost deja admiși la universități de prestigiu din Marea Britanie sau Olanda

Absolvenții care au obținut zece la examenul de bacalaureat sunt acum liberi să viseze. Îşi fac planuri pentru vacanță, dar se gândesc foarte serios și la viitorii ani de facultate. În țară, sau în străinătate, țintesc spre universități de top. Și chiar se gândesc ce carieră vor avea după anii de studenție.

Alexandru, absolvent al Colegiului Tudor Vianu, este unul dintre cei 32 de elevi din București care au luat zece pe linie la Bacalaureat. La Colegiul Național Tudor Vianu din București, zece absolvenți au obținut media 10 la examenul maturității.

Și în Iași au fost 12 elevi de notă zece, printre care și Iustin.

Și Brăila este în topul județelor cu rezultate foarte bune la Bacalaureat, dar se mândrește doar cu trei medii de zece. Iar Claudia este unul dintre cei trei elevi model.

În schimb, aprope 7.000 de tineri au dispărut din sistemul de învățământ, pentru că, deși s-au înscris, nu s-au prezentat la examen.

177 de elevi au reușit să promoveze examenul maturității cu media zece, iar cei mai mulți au fost deja admiși la universități de prestigiu din Marea Britanie sau Olanda. Însă puțini se gândesc să revină în țară să pună în practică ce au învățat.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus