Stiri de ultima ora

O tânără din Dolj, dată dispărută şi căutată internaţional, a fost găsită în Portugalia. Ar fi fugit de acasă după o ceartă cu părinţii

O tânără din Dolj, dată dispărută şi căutată internaţional, a fost găsită în Portugalia. Ar fi fugit de acasă după o ceartă cu părinţii
Actualitate
O tânără de 32 de ani dată dispărută de către mama ei, care a sesizat Poliţia Dolj că fiica ei a plecat din locuinţa lor, din Spania, a fost găsită în Portugalia. Femeia a fugit după o ceartă cu părinţii şi a spus că nu i-a mai putut contacta pentru că nu a avut bani.

84 afişări

Tânără de 32 de ani dată dispărută, găsită în Portugalia, unde a fugit după o ceartă cu părinţii

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi a cooperării acestora cu autorităţile din Portugalia, derulate cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a fost identificată D.M., de 32 de ani, persoană căutată la nivel internaţional. Reamintim faptul că, în cursul săptămânii trecute poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi de o femeie de 50 de ani, din Ostroveni, cu privire la faptul că fiica sa, D.M., de 32 ani, a plecat, la data de 22 octombrie 2015, de la reşedinţa comună, din localitatea Argamasilla de Alba – Spania, împreună cu concubinul ei şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat transmis, duminică, de IPJ Dolj.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, femeia de 32 de ani, în urma unor neînţelegeri avute cu părinţii, a decis să plece împreună cu iubitul său, neanunţând destinaţia. Astfel, poliţiştii au stabilit că femeia locuieşte acum în Portugalia şi nu a mai putut lua legătura cu familia întrucât nu ar fi avut posibilităţi materiale.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus