Stiri de ultima ora

O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis
Actualitate
Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era în comă de 27 de ani, s-a trezit după ce i-a auzit vocea fiului în camera de spital. Ea era în stare vegetativă din 1991, după ce a fost lovită de un autobuz școlar.

Când Omar avea patru ani, se afla cu mama sa de 32 de ani în mașina unchiului, atunci când un autobuz școlar a lovit autoturismul. Astfel, Munira Abdulla s-a aruncat asupra fiului pentru a-l proteja de impactul puternic. În urma accidentului, ea a ajuns în comă, iar el s-a ales doar o vânătaie, scrie Daily Mail. A rămas netratată ore în șir, pentru că familia nu a avut cum să ceară ajutor. Ulterior, ea a fost transferată la o clinică din Londra, unde medicii au anunțat familia că femeia e în stare vegetativă. În aprilie 2017, însă, prințul moștenitor din Abu Dhabi a auzit de cazul femeii și a decis să o ajute. „N-am renunțat la ea, pentru că mereu am simțit că într-o zi se va trezi. Aveam patru ani când a avut loc accidentul. Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a văzut autobuzul venind spre noi, m-a protejat îmbrățișându-mă. Pentru mine, mama mea era ca aurul: cu cât trecea mai mult timp, cu atât era mai valoroasă. N-am regretat niciodată. Cred că, datorită susținerii mele, Dumnezeu m-a salvat de probleme mai mari”, a mai spus Omar, pentru The National.

Munira Abdulla a fost transferată la o clinică din Germania, unde a fost supusă unor operații care să-i repare mușchii. Un an mai târziu, a început să scoată niște zgomote ciudate, iar după trei zile și-a strigat fiul pe nume.

„N-am cerut fonduri, ne-au fost oferite. Îi sunt recunoscător prințului moștenitor. În general, liderii noștrii ne susțin în astfel de situații și îi suntem recunoscători.”

How coma victims like Munira Abdulla survive for years https://t.co/fDeUBOh8If pic.twitter.com/NIGbQM1Lop — The National (@TheNationalUAE) April 23, 2019
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus