Stiri de ultima ora

Început de weekend | Trafic intens în Capitală

Început de weekend | Trafic intens în Capitală
Actualitate
Sutele de bucureşteni care merg să îşi petreacă sfârşitul de săptămână departe de agitaţia capitalei au aglomerat oraşul. A fost un adevărat test de rezistenţă pentru şoferii care au circulat pe la Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere spre DN1. S-a stat pe loc şi la roşu şi la verde.

Deşi culoarea semaforului arată verde, o ambulanţă nu reuşeşte să se strecoare pe unul din cele mai mari bulevarde din nordul capitalei. Oamenii dau vina pe cei care se ocupă de circulaţie.

Șofer: La rond la Charles de Gaulles stau două echipaje ca deobicei care ei dirijează şi se circulă din punctul meu de vedere mult mai greu când sunt ei acolo.

Cele mai aglomerate au fost arterele care duc spre ieşirile din Bucureşti. Pentru cei care au vrut să ajungă pe DN1 a fost un adevărat test de rezistenţă.

De la Arcul de Triumf la Piaţa Presei Libere s-a circulat doar în coloană, iar şoferii au aşteptat minute bune ca să poată să avanseze.

Șofer: Jumătate de oră până aici şi am făcut nu ştiu, cinci kilometri. La fel ca întotdeauna în Bucureşti, varză (...) În sensul în care nu există infrastructură, în sensul în care nu sunt reguli, în sensul în care poliţia nu amendează şoferii.

Alţii s-au obişnuit cu traficul din Capitală.

Poliţiştii spun că la fiecare sfârşit de săptămână, odată cu lăsarea serii, tot mai mulţi şoferi ies din Bucureşti.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus