Stiri de ultima ora

Încă un magazin din România pune la vânzare peste 5 milioane de măști de protecție

Încă un magazin din România pune la vânzare peste 5 milioane de măști de protecție
Actualitate
Încă un magazin din România pune la vânzare peste 5 milioane de măști de protecție

Oferta este deja disponibilă pe altex.ro şi mediagalaxy.ro şi va intra în toate magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară, începând de săptămâna viitoare. Reprezentanţii Altex România susţin că au negociat cu furnizorii săi acest preţ, asumându-şi adaos zero la vânzare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populaţiei, şi alăturându-se astfel, demersului iniţiat de eMAG. "Săptămâna viitoare, va ajunge în ţară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile şi în magazinele Altex şi Media Galaxy din toată ţara. Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măşti. Vor fi disponibile continuu şi nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranţa oamenilor şi nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiţie, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Iniţiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm şi la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achiziţiilor, astfel încât să putem veni cu preţuri şi mai mici, în perioada imediat următoare", a declarat Dan Ostahie, fondator şi CEO Altex România. Reprezentanţii Altex România susţin că au aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaţilor cât şi a clienţilor care vin zilnic în magazinele Altex din toată ţara. Măsurile se aplică şi în cazul salariaţilor din depozite şi din centrul logistic aflat în comuna Dragomireşti- Vale (judeţul Ilfov).

Astfel, toate cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy din Capitală şi din ţară sunt dezinfectate şi igienizate integral, o dată la 48 de ore. Starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic, iar angajaţii controlează temperatura fiecărui client care intră în magazin. Totodată, atât clienţii cât şi personalul au la dispoziţie produse pentru dezinfectarea mâinilor şi hainelor.

De asemenea, toţi vânzătorii şi consultanţii de vânzări din magazinele Altex şi Media Galaxy sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă.

Și eMAG a anunțat că pune la dispoziție peste șapte milioane de măști, începând de joi  

Peste șapte milioane de măști de protecție vor fi disponibile începând de joi pe eMAG, clienții pot comanda produsul fără adaos comercial, potrivit unui comunicat al companiei. Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus