Stiri de ultima ora

MTV şi-a desemnat câştigătoarea. Camila Cabello, cel mai bun artist în 2018

MTV şi-a desemnat câştigătoarea. Camila Cabello, cel mai bun artist în 2018
Actualitate
La gală, Janet Jackson, care a primit premiul Global Icon, a adus o selecţie a hiturilor sale din cei 40 de ani de carieră.

— Janet Jackson Fans (@JanetFanz) 4 noiembrie 2018

Gazda show-ului a fost actriţa Hailee Steinfeld, care a interpretat piesa "Back to Life", de pe coloana sonoră a viitorului său film "Bumblebee".

Unul dintre momentele speciale ale serii a fost piesa inspirată din flamenco-ul spaniol "Malamente" cântată de Rosalia, care a apărut pe scenă într-un camion.

De cinci ori câştigători la MTV Europe Music Awards, membrii trupei rock britanice Muse au susţinut şi ei un moment considerat senzaţional, interpretând piesa "Pressure" de pe celebrul stadion San Mames din Bilbao.

Show-ul a fost deschis de Nicki Minaj, cu noul ei hit "Good Form", urmat de "Woman Like Me". Minaj a primit premiile MTV Europe Music pentru cel mai bun look şi cel mai bun artist hip-hop.

DJ-ul american Marshmello, care a obţinut premiul pentru cel mai bun artist electro, a încheiat gala alături de Anne-Marie şi hitul lor "Friends", urmat de Bastille, cu "Happier".

Printre ceilalţi câştigători ai galei s-au numărat Dua Lipa, desemnată cel mai bun artist pop, Shawn Mendes, premiat pentru cea mai bună interpretare live, şi trupa 5 Seconds of Summer, care a primit trofeul pentru cel mai bun artist rock.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus