Stiri de ultima ora

Mobilizare de ZILE MARI - Cozi la secțiile de votare din marile orașe ale României

Mobilizare de ZILE MARI - Cozi la secțiile de votare din marile orașe ale României
Actualitate
La mai multe secții de votare din orașele țării, dar și din București s-au format, la ora transmiterii știrii, cozi, zeci de oameni așteaptând să-și exercite dreptul la vot.

Cozi au fost semnalate la mai multe secții de votare din Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu sau Constanța.

Aici, oameni de toate vârstele stau la coadă între 10 și 30 de minute pentru a intra în secție și a vota.

În București, una dintre cele mai aglomerate secții de votare este cea de la Liceul Teoretic "Jean Monnet", acolo unde fostul președinte al României Traian Băsescu a fost nevoit să aștepte aproape 10 minute la coadă pentru a-și putea exercita dreptul la vot.

Întrebat cum vede aglomerația de la secția de votare, după ce a așteptat 10 minute, Traian Băsescu a spus: "Nu mă așteptam să fie aglomerat, e un semn bun că e aglomerat la secția de votare la Jean Monnet, unde de regulă e lejer. (...) După acești 10 ani modificări trebuie făcute, unele s-au făcut, altele mai trebuie făcute, mai ales decizii impuse de CCR și directive ale UE, cum e confiscarea extinsă și consolidarea prezumției de nevinovăție".

Oamenii așteaptă la coadă să voteze și la secția de votare din incinta Clubului Sportiv Școlar nr. 5 din Sectorul 6 al Capitalei.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus