Stiri de ultima ora

MOARTE INCREDIBILĂ în urma intemperiilor: SALVAREA nu a mai ajuns...

MOARTE INCREDIBILĂ în urma intemperiilor: SALVAREA nu a mai ajuns...
Actualitate
O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă solicitată să intervină în cazul unui bărbat de 51 de ani din comuna Deleşti, aflat în stare de inconştienţă, a rămas împotmolită pe un drum comunal, pacientul decedând ulterior, au informat reprezentanţii ISU Vaslui .

Potrivit sursei citate, Detaşamentul Vaslui a intervenit cu un autocamion pentru a scoate autospeciala TIM din noroi. Autorităţile locale s-au mobilizat, punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa. Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale. Din păcate, la faţa locului, medicul nu a mai putut face nimic pentru pacient, acesta fiind declarat decedat , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui , Marius Stanciu.

Ploile căzute în ultimele ore au creat pagube în mai multe zone din judeţul Vaslui . Mai multe curţi au fost inundate, iar circulaţia pe unele drumuri a fost îngreunată. De asemenea, peste 500 de locuinţe au rămas fără energie electrică.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus