Stiri de ultima ora

Mișcare de ULTIMA ORĂ a conducerii DNA - Se cere revocarea a patru procurori de la Ploiești. Printre ei, fostul șef al structurii, Lucian Onea

Mișcare de ULTIMA ORĂ a conducerii DNA - Se cere revocarea a patru procurori de la Ploiești. Printre ei, fostul șef al structurii, Lucian Onea
Actualitate
Conducerea DNA cere CSM revocarea din functie a procurorilor Lucian Onea, Deaconu Giluela, Savu Alfred Virgiliu, si Răileanu Elena Cerasela, ca urmare a anchetelor deschise pe numele acestora.

"La data de 10 ianuarie 2019, procurorul șef adjunct, care exercită atribuțiile procurorului șef al DNA, a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute. De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori: - Deaconu Giluela, - Savu Alfred Virgiliu, - Răileanu Elena Cerasela", transmite DNA.

Mai multi procurori de la DNA Ploiesti au fost citati astazi la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie in dosarul in care sunt cercetati Lucian Onea si Mircea Negulescu. Potrivit unor informatii neconfirmate oficial, ancheta ar urma sa se extinda.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus