Stiri de ultima ora

Mircea Hava: Nu am emoții legate de ancheta DNA cu privire la contractul cu Coral Impex

Mircea Hava: Nu am emoții legate de ancheta DNA cu privire la contractul cu Coral Impex
Actualitate
Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat miercuri, în urma perchezițiilor DNA care au avut loc la sediul instituției, legate de activitatea societății care prestează servicii de deratizare și dezinsecție în oraș, că nu are emoții legate de anchetă și că, din punctul său de vedere, totul este legal în privința acestui contract.

La noi totul este legal și o să vedeți lucrul acesta în urma anchetei , a susținut primarul municipiului Alba Iulia.

Mircea Hava a mai spus că nu are emoții în privința anchetei derulate de către DNA cu privire la contractul încheiat între Primăria Alba Iulia și societatea Coral Impex. Nu, nu am nicio emoție, a afirmat edilul, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor.

Ulterior, primarul a spus că singura emoție pe care ar putea să o aibă legată de activitatea primăriei este aceea ca funcționarul public care se ocupă de contract să nu fi făcut vreo măgărie .

Nu știu, nu cred, nu am dovezi. Asta e singura emoție pe care aș putea să o am legată de activitatea primăriei, că un funcționar public a făcut vreo faptă anormală. Atât , a mai spus Hava.

Edilul a menționat că procurorii DNA au venit miercuri dimineața cu mandat de percheziție pentru un birou din Primărie în care lucrează funcționarul public care se ocupă de contractul de deratizare și dezinsecție, aflat în operare, cu firma Coral Impex din Ploiești.

Licitația a început în 2011 și s-a terminat în 2012. Adjudecarea licitației a fost făcută printr-o decizie a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, pentru că au fost foarte multe contestații, a precizat Mircea Hava.

El a mai spus că respectivul contract a fost încheiat pentru o perioadă de patru ani, fiind o delegare de gestiune pe Legea 51. (Contractul — n.r.) este perfect, nu a fost prelungit, totul este făcut așa cum spune legea. Normal, cred că firma are pe undeva probleme și, în momentul acesta, se anchetează toate contractele pe care le are cu anumite administrații publice din România , a conchis Mircea Hava.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus