Stiri de ultima ora

Mihail Neamţu (PNL), atac violent la Kelemen Hunor, după scandalul din Valea Uzului: Unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei

Mihail Neamţu (PNL), atac violent la Kelemen Hunor, după scandalul din Valea Uzului:  Unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei
Actualitate
Mihail Neamţu, membru PNL şi fost lider al Partidului Noua Republică, reacţionează dur la afirmaţiile făcute de Kelemen Hunor după incidentele de joi de la Cimitirul din Valea Uzului. După de , Neamţu afirmă că liderul UDMR este "un individ impertinent, arogant și nesătul".

"Kelemen Hunor este unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei — un individ impertinent, arogant și nesătul, răsfățat peste măsură și mufat ca lipitoarea la banii contribuabilului. Cum a comentat violențele inacceptabile și regretabile petrecute ieri la Valea Uzului? Spunînd că „asta este fața adevărată a României în 2019.”

Nu, baroane! Majoritatea românilor sunt toleranți, însă dumneata ești fața ticăloasă a imposturii morale și marioneta revizionismului maghiar din Transilvania! România i-a îmbogățit pe grofii UDMR-ului așa cum nicio altă țară din vecinătatea Ungariei n-ar fi făcut-o. Ne-ați sfidat la Marele Centenar, ne-ați fentat la europarlamentare cu voturi luate din Teleorman și Tulcea.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus