Stiri de ultima ora

Mesajul publicat în limba română pe Twitter de Papa Francisc, după vizita în țara noastră

Mesajul publicat în limba română pe Twitter de Papa Francisc, după vizita în țara noastră
Actualitate
Mesajul publicat în limba română pe Twitter de Papa Francisc, după vizita în țara noastră

Inquam Photos / George Calin

Papa Francisc a transmis un mesaj, pe Twitter, în limba română, după vizita efectuată în țara noastră.

  "Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei", a scris papa Francisc în limba română într-un mesaj postat duminică seara pe Twitter în avionul care îl ducea spre Vatican, după vizita sa în România.

Fecioara Maria să-și întindă ocrotirea ei de mamă peste toți cetățenii României care, în decursul istoriei, și-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinței. #ApostolicJourney

— Pope Francis (@Pontifex) June 2, 2019

Suveranul Pontif a efectuat o vizită de stat, pastorală şi ecumenică, de trei zile în România, sub genericul "Să mergem împreună!". Cu această ocazie, papa Francisc a participat la evenimente publice organizate în Bucureşti, Şumuleu Ciuc, Iaşi şi Blaj.

Momentul culminant al vizitei l-a reprezentat ceremonia de beatificare a celor şapte episcopi greco-catolici martiri torturaţi şi prigoniţi de regimul comunist, care s-a desfăşurat pe Câmpia Libertăţii de la Blaj. Vizita de stat, pastorală şi ecumenică de trei zile a Papei Francisc în România s-a încheiat duminică după-amiază, la Sibiu, de unde Suveranul Pontif a plecat spre Vatican cu o aeronavă TAROM.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus