Stiri de ultima ora

Medicul care l-a avertizat pe Boris Johnson asupra coronavirusului a decedat din cauza Covid-19

Medicul care l-a avertizat pe Boris Johnson asupra coronavirusului a decedat din cauza Covid-19
Actualitate
Medicul care l-a avertizat, în urmă cu trei săptămâni, pe premierului britanic Boris Johnson că trebuie să asigure rapid protecția personalului medical, pentru a lupta împotriva Covid-19, a decedat.

Abdul Mabud Chowdhury, în vârstă de 53 de ani, a decedat la 15 zile după ce a fost internat în spital cu Covid-19. Pe 18 martie, cu două săptămâni înainte să fie internat, medicul i-a scris premierului britanic un mesaj, prin care îi cerea să asigure echipamente de protecție pentru toți lucrătorii din sistemul de sănătate din UK, scrie news.sky.com. "Cadrele medicale sunt în contact direct cu pacientul și fiecare are dreptul de a trăi într-o lume fără boală, alături de familie și copii", a fost mesajul medicului către Boris Jonhson. Abdul Mabud Chowdhury a murit într-un spital din Londra. El era căsătorit și avea doi copii.

Un prieten apropiat al medicului, Golam Rahat Khan, a declarat că Chowdhury era îngrijorat de coronavirus cu mult timp înainte ca acesta să ajungă în UK. "Îmi spunea mie și celorlalți prieteni că acest nou virus este foarte periculos", a precizat Golam Rahat Khan.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus