Stiri de ultima ora

Mărturia unei tinere care a zburat în acelaşi avion cu Radu Mazăre. "Nu a fost scandal"

Mărturia unei tinere care a zburat în acelaşi avion cu Radu Mazăre. Nu a fost scandal
Actualitate
Fuga lui Radu Mazăre de justiție a luat sfârșit. Fostul primar al Constanței a ajuns aseară pe aeroportul Otopeni, cu o cursă Tarom de la Paris, iar apoi a fost transferat direct în penitenciarul Rahova.

Mazăre are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare dar problemele lui nu se opresc aici. Mai are o condamnare, cu apel, şi este cercetat şi în alte câteva dosare de corupţie. Aeronava Tarom care l-a adus înapoi în România pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a aterizat aici la Otopeni la ora 20:34 de minute, cu o întârziere de aproximativ 25 de minute faţă de ora programată, din cauza vremii nefavorabile. Radu Mazăre nu a ieşit pe fluxul normal de pasageri ci după ce i s-au întocmit formalităţile de intrare în ţară, aici în aeroport, el a fost preluat de o dubă a penitenciarului.  

Mărturia unei tinere care a zburat în acelaşi avion cu Radu Mazăre

Fostul edil al Constanței a fost escortat de poliţie pe toată durata cursei. Reporter: "Ce făcea?" Tânără: "Nimic, stătea, ce poa să facă?" Reporter: "Mai în faţa avionului?" Tânără: "Nu., în spate. N-are voie să facă nimic. Era ok, şi nu a fost niciun scandal în Paris. S-a comportat normal." De la aeroport, Radu Mazăre a fost predat reprezentanţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. El a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 zile în carantină. După această perioadă, cel mai probabil va fi mutat în penitenciarul din Tulcea sau în cel din Slobozia.  
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus