Stiri de ultima ora

Martin Scorsese imploră publicul să nu se uite „de pe telefonul mobil" la filmul "The Irishman"

Martin Scorsese imploră publicul să nu se uite „de pe telefonul mobil la filmul The Irishman
Actualitate
Cineastul american Martin Scorsese, al cărui cel mai recent film, "Irishman", a fost lansat săptămâna trecută pe platforma de streaming Netflix, îndeamnă spectatorii să vadă pelicula pe un ecran cât mai mare, potrivit The Guardian.

153 afişări

Martin Scorsese, despre "The Irishman": "Vă rog, nu vă uitaţi la film de pe telefonul mobil"

Martin Scorsese a implorat publicul să nu vizioneze filmele sale şi nici pe cele ale altor regizori pe smartphone-uri.

"Aş sugera", a spus Scorsese, "dacă veţi dori să vedeţi vreodată una dintre peliculele mele, să folosiţi măcar un iPad, un iPad mai mare".

În mediul online, au existat discuţii în contradictoriu între cei care promovează vizionarea filmului în cinematografe şi cei care îmbrăţişează accesibilitatea sa pe ecranele mici.

Scorsese, care a făcut o reclamă pentru iPhone 4S în 2012, a beneficiat de unele dintre cele mai bune recenzii din cariera sa pentru "The Irishman", pentru realizarea căruia s-a folosit de tehnologie digitală de ultimă oră, pentru a spune o poveste care se întinde pe mai multe decenii.

După trei săptămâni în cinematografe special închiriate, "Irlandezul/ The Irishman" a fost pus la dispoziţia utilizatorilor Netflix pe 28 noiembrie.

Netflix nu face publice numărul de telespectatori din online şi nici cifrele de box office, dar este foarte probabil ca acestea să fie foarte mari.

Regizorul unor filme precum "Crimele din Mica Italie/ Mean Streets", "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" - premiat cu Palme d Or la Festivalul de la Cannes, în 1976 -, "Taurul Furios/ Raging Bull", "Băieţi buni/ Goodfellas" şi "Casino", Martin Scorsese a fost nominalizat de 12 ori la premiile Oscar şi a câştigat trofeul Academiei americane pentru lungmetrajul "Cârtiţa/ The Departed".
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus