Stiri de ultima ora

Marian Vanghelie, PROFEȚIE incendiară: Florian Coldea va face denunțuri la SIIJ și va pleca inculpat

Marian Vanghelie, PROFEȚIE incendiară: Florian Coldea va face denunțuri la SIIJ și va pleca inculpat
Actualitate
Fostul primar Marian Vanghelie a declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul prim adjunct al SRI Florian Coldea va face mai multe denunțuri atunci când va fi audiat de Secția de anchetare a magistraților, iar cei denunțați vor fi fostul șef SRI, George Maior, și fostul președinte Traian Băsescu.

„Dânsul (Florian Coldea, n.r) merge acolo în primul rând că este parte din dosar. Din declarațiile celor de la DNA, domnul Iacob, adjunctul doamnei Kovesi și domnul Popovici, șeful Secției penale, au reieșit câteva lucruri. Pe deoparte a reieșit că dânsul a condus din biroul doamnei Kovesi de la DNA, a condus toată operațiunea Jakarta, deci implicarea dânsului în mod direct acolo, pe de altă parte dânsul, domnul Popovici, șeful Secției penale de acolo de la DNA ar fi scris cam cum comanda dânsul dosarele să fie executați oamenii de DNA, cum trebuiau să fie executați. Mă refer la domnul Coldea, el este implicat în dosar”, a declarat Marian Vanghelie, pentru MEDIAFAX.

Potrivit fostului edil, Florian Coldea ar urma să facă denunțuri la audierea de la Secția de anchetare a magistraților, în dosarul Laurei Codruța Kovesi.

„Eu știu exact că dânsul ar fi dispus să negocieze, să facă denunțuri, cred că să denunțe pe domnul Maior, pe domnul Băsescu. Pentru că nu are pe cine să denunțe decât pe domnul Maior și pe domnul Băsescu sau poate pe Kovesi, dar Kovesi nefiind șefa lui, peste el în funcție fiind doar domnul Maior și domnul Băsescu. (...) Ar putea să zică, de exemplu, că nu el a condus și că a fost trimis să conducă și că alții au luat hotărârea și mă refer fie la președintele României fie la șeful lui direct, șeful SRI, domnul Maior”. a mai spus Vanghelie.

Acesta a mai menționat că Florian Coldea ar putea face denunțuri deoarece îi este teamă că ar putea deveni inculpat în dosar.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus