Stiri de ultima ora

Mariah Carey va primi premiul Icon la Billboard Music Awards 2019

Mariah Carey va primi premiul Icon la Billboard Music Awards 2019
Actualitate
Cântăreaţa americană Mariah Carey va fi recompensată cu premiul Icon pentru întreaga carieră la ediţia de anul acesta a Billboard Music Awards, pe 1 mai în Las Vegas, SUA, relatează apnews.com.

Mariah Carey va primi premiul Icon la Billboard Music Awards 2019

Organizatorii ceremoniei, postul american de televiziune NBC şi compania de producţie Dick Clark Productions, au confirmat că artista va susţine şi un recital în cadrul spectacolului. Mariah Carey deţine recordul pentru cele mai multe cântece clasate pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Artista a lansat 18 piese care au atins această performanţă, printre acestea numărându-se "Vision of Love", "Dreamlover", "Hero", "Fantasy", "Honey" şi "We Belong Together". De asemenea, colaborarea ei cu trupa R&B americană Boys II Men, "One Sweet Day", este piesa care a petrecut cele mai multe săptămâni în fruntea clasamentului Billboard Hot 100. Aceasta a stat pe primul loc, timp de 16 săptămâni, între decembrie 1995 şi martie 1996. Recordul a fost egalat în 2017 de piesa "Despacito", a cântăreţilor portoricani Luis Fonsi şi Daddy Yankee şi a artisului canadian Justin Bieber.

La ceremonia Billboard Music Awards din 2018, premiul Icon Award a fost acordat cântăreţei Janet Jackson. Gala Billboard Music Awards 2019 va avea loc pe 1 mai, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Mariah Carey este o cântăreaţă americană cunoscută pentru vocea sa impresionantă, care atinge cinci octave. S-a lansat în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, cu care a fost căsătorită timp de patru ani. Artista, cunoscută pentru piese precum "Without You", "Hero", "All I Want For Christmas Is You" şi "We Belong Together", a fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 10 American Music şi 14 trofee Billboard Music. Cel mai recent album de studio al cântăreţei, "Caution", a fost lansat pe 16 noiembrie 2018.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus