Stiri de ultima ora

Mai multe părţi ale avionului prăbuşit în Buzău, negăsite încă. Epava a fost ridicată cu căruţe

Mai multe părţi ale avionului prăbuşit în Buzău, negăsite încă. Epava a fost ridicată cu căruţe
Actualitate
Coada, uşile şi aripile avionului care s-a prăbuşit miercuri în Munţii Buzăului nu au fost deocamdată găsite, resturile aparatului de zbor fiind împrăştiate pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11 afişări

Mai multe părţi ale avionului prăbuşit în Buzău, negăsite încă. Epava a fost ridicată cu căruţe

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Florentina Ilioiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că până în acest moment nu au fost găsite coada, uşile şi aripile aparatului de zbor care s-a prăbuşit miercuri în Munţii Buzăului, în zona Nehoiu. „Uşile, coada şi aripile avionului nu au fost găsite. Ştiu că joi seara, la o oră distanţă de epavă au fost găsite o geacă şi în rucsac. Resturile sunt împrăştiate pe o suprafaţă de aproximativ 2.500 metri pătraţi”, a declarat Ilioiu. Potrivit acesteia, în acest dosar procurorii urmează să facă audieri. Cei care vor da declaraţii, în primă fază, vor fi localnicii care au auzit bubuitura şi cel care a sunat la 112, dar şi rudele victimelor.

Între timp, epava fostă ridicată cu ajutorul căruţelor. Procurorii fac cercetări, potrivit Codului aerian, pentru aîncălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranţa zborului”. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit miercuri în zona Nehoiu din Buzău, două persoane pierzându-şi vieţile. Pilotul avionului prăbuşit era Mihai Covaciu, iar pasager era Liviu Bucăţică. Cei doi au decolat de pe aerodromul din Ghimbav, judeţul Braşov şi mergeau spre Costineşti, judeţul Constanţa.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus