Stiri de ultima ora

Maşina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident: „A ajuns să se învârtă singură”

Maşina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident: „A ajuns să se învârtă singură”
Actualitate
Maşina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident uşor în Capitală: ”n-a mai putut fi controlată şi a ajuns să se învârtă singură”, a explicat creatorul de modă pentru MEDIAFAX.

456 afişări

Maşina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident: ”A ajuns să se învârtă singură”

Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Maşina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanşat automat blocând roţile autovehiculului.

”A fost un accident uşor. Maşina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte maşini frânează brusc în apropiere, frânează şi ea. Asta s-a întâmplat şi ieri. Cineva din faţa mea a frânat brusc şi a vrut să intre fără să se asigure. Maşina mea a frânat, sistemul blochează şi roţile şi n-a mai putut fi controlată şi a ajuns să se învârtă singură. Aşa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot.”, a spus Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.

Creatorul de modă a explicat şi că în momentul accidentului nu se afla la volan: ”Nu eram în maşină, eram la filmări”.

Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii şi că totul a fost cauzat de condiţiile de trafic: ”un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt şosele şi parcări... Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe maşini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcţionează şi atunci s-a lovit de unele dintre ele”.

Cătălin Botezatu este creator de modă. S-a născut în 1966, la Alexandria. A studiat la Institutul European de Modă din Milano şi a lucrat mai multe luni în atelierele lui Gianni Versace. A fost premiat drept cel mai bun creator al anului în România în 1996, 1998 şi 2004 iar în 2006 a primit premiul pentru Excelenţă în Modă din partea Fashion TV.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus