Stiri de ultima ora

Ludovic Orban, către un jurnalist: Mă jigniți! - De unde a plecat totul

Ludovic Orban, către un jurnalist:  Mă jigniți!  - De unde a plecat totul
Actualitate
Liberalii nu au definitivat încă lista pentru alegerile europarlamentare, la baza deciziilor urmând să stea "foarte multe argumente", a declarat, vineri, la Alba Iulia, liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban .

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă PNL a definitivat lista cu candidaţii partidului pentru europarlamentare, Ludovic Orban a răspus negativ, menţionând că e o procedură care nu este foarte simplă.

"Nu. E o procedură care nu este foarte simplă. De altfel, se ştie că noi realizăm şi o cercetare sociologică extrem de amplă în care încercăm să identificăm percepţia românilor asupra instituţiilor europene, ce aşteaptă românii de la cei pe care îi trimit să reprezinte România la nivelul instituţiilor europene. De asemenea, vedem şi percepţia liderilor partidului, ai unor candidaţi, percepţia publică şi, evident, la baza deciziei pe care o vom lua privind componenţa finală a listei, vor sta foarte multe argumente", a declarat liderul PNL.

Orban a adăugat că nu va hotărî el singur, ci "va fi rezultatul unei dezbateri democratice".

Întrebat dacă crede că PNL va reuşi să obţină 7-8 mandate de europarlamentar, liderul liberal a replicat spunând că se simte jignit de o asemenea apreciere.

"Mă jigniţi", a spus acesta.

În ceea ce îl priveşte pe primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava , liderul PNL a reiterat că încă nu s-a stabilit pe ce loc va fi, dar că, "în Anul Centenarului, domnul Hava e fruncea , ca să zic aşa".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus