Stiri de ultima ora

LIVE Ultima sansa pentru acordul de Brexit: May a vorbit in Parlamentul gol. Si-a chemat colegii si sotul sa umple scaunele

LIVE Ultima sansa pentru acordul de Brexit: May a vorbit in Parlamentul gol. Si-a chemat colegii si sotul sa umple scaunele
Actualitate
Parlamentul britanic este chemat marti din nou sa voteze asupra acordului pentru Brexit, negociat de Theresa May cu oficialii UE. "Nu veti avea o a treia sansa", le-a transmis luni noapte presedintele CE suplimentare in ce priveste frontiera irlandeza.Chiar si asa, multi parlamentari din ambele tabere au declarat public ca acordul este in continuare unul extrem de prost si ca nu il vor vota.Cert este ca Londra are de ales: fie accepta acordul asa cum este si iese din UE pe 29 martie, fie cere o amanare si continua haosul, negocierile si incertitudinea. Oricum, daca pana pe 23 mai situatia nu va fi rezolvata, Marea Britanie va fi in situatia hilara de a fi obligata sa participe la scrutinul european.Ziare.com va prezinta, in format LIVE Text, dezbaterile si votul pe acordul pentru Brexit:17:00 - Jurnalistii BBC dau verdictul dupa ce au analizat declaratiile si optiunile parlamentarilor: "S-a terminat. SI cu acordul, si cu premieratul lui May".16:50 - Parlamentarii DUP au anuntat ca vor vota impotriva acordului. Laburistii o critica pentru ca nu a obtinut inainte de vot consensul in Parlament.

16:44 - Nu va supus niciun amendament la vot. Dupa dezbateri va avea loc direct votul. Rezultatele sunt asteptate in jurul orei 21:15 (ora Romaniei).16:23 - La dezbaterile din Parlament participa si sotul Theresei May, Philip. El sta cu mainile incrucisate si asculta discutiile.16:20 - Ragusita, May reia detaliile din acord si insista ca acesta contine tot ce au cerut parlamentarii.

16:15 - Semnele nu sunt foarte bune, multi parlamentari lipsind la inceputul dezbaterilor. Theresa May le-a cerut colegilor conservatori sa vina sa umple bancile. Cu toate acestea, jurnalistii britaici spun ca niciodata n-a fost asa de gol parlamentul in timpul unui discurs al unui premier.16:00 - Au inceput dezbaterile in Parlamentul britanic, votul va avea loc la ora 19:00 (21:00 ora Romaniei) .
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus