Stiri de ultima ora

Liderii PSD, decizie asupra candidatului la alegerile prezidențiale. Care sunt variantele

Liderii PSD, decizie asupra candidatului la alegerile prezidențiale. Care sunt variantele
Actualitate
Conducerea PSD discută variantele pentru candidatul la alegerile prezidențiale din această toamnă. „Apar speculații în spațiul public și nu ne permitem acest lucru”, a spus președintele PSD, Viorica Dăncilă, în ședința CEx.

„ Am crescut în sondaje, dar dacă oamenii văd că nu știm ce avem de făcut nu e bine. Avem datoria ca aici să luăm niște decizii. Trebuie să ne hotărâm ce facem: susținem candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu sau avem candidat și atunci poate ne susțin alții pe noi”, a spus Viorica Dăncilă.

„De aceea cred că astăzi trebuie să luăm o decizie. Nu este despre o persoană sau alta. Cred că trebuie sp ne spunem toți punctul de vedere și să clărificăm”, a continuat ea.

Declarația vine după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lăsat să se înțeleagă că va candida la alegerile prezidențiale indiferent de decizia PSD și că ia chiar în calcul o altă alianță care să-l susțină.

„Esențial este ca același lucru să-l facem noi, să ne hotărâm dacă mergem cu candidatul ALDE sau cu candidatul PSD”, a spus Viorica Dăncilă.

„Noi trebuie să luam o decizie, indiferent de sondaje, cum negociem. Dacă voi hotărâți aici să mergem cu Călin Popescu Tăriceanu, mergem fără nicio problemă”, a mai spus Viorica Dăncilă.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus