Stiri de ultima ora

Laura Codruța Kovesi explică de ce beneficiază încă de protecția SPP: CSAT a decis. Am primit numeroase amenințări (VIDEO)

Laura Codruța Kovesi explică de ce beneficiază încă de protecția SPP: CSAT a decis. Am primit numeroase amenințări (VIDEO)
Actualitate
Laura Codruța Kovesi a dezvăluit miercuri, la ieșirea de la Curtea Supremă, că beneficiază în continuare de protecție de la SPP , în baza unei decizii luate în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Țării ( CSAT ). 

Întrebată dacă e normal să meargă cu mașină de la SPP și cu pază de la SPP , fosta șefă a DNA a răspuns: ”Da, am protecție în acest moment. Protecție față de faptul că am primit numeroase amenințări. Atunci când am încheiat mandatul am și trimis copie după toate amenințările pe care le-am primit și toate riscurile care există la siguranța mea fizică și Consiliul Suprem de Apărare a Țării a decis că trebuie să beneficiez de protecție în continuare”. 

Laura Codruța Kovesi s-a prezentat miercuri în fața judecatorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție.  Judecătorii vor decide dacă îi ridică măsura controlului judiciar precum și interdicțiile, cum ar fi cea de a vorbi cu presa sau de a părăsi țara. Decizia va fi definitivă. 

De asemenea, joi este programată şi a treia rundă de negocieri între Parlament și Consiliul european cu privire la numirea procurorului şef european. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus