Stiri de ultima ora

Klaus Iohannis- nici un răspuns legat de interimari

Klaus Iohannis- nici un răspuns legat de  interimari
Actualitate
Așteptat să dea un răspuns legat de cele 3 propuneri de miniștri interimari la energie, mediu și relația cu Parlamentul, transmise în urmă cu o săptămână de premier, Klaus Iohannis a ieșit la declarații și a criticat timp de 10 minute Partidul Social Democrat, fără să anunțe nimic de fapt.

Șeful statului a amintit că a cerut Guvernului, după tragedia de la Caracal, în ședința Consiliului Suprem de Apărare a țării o serie de măsuri până la sfârșitul lunii august. Klaus Iohannis consideră că propunerile lui au fost ignorate și a acuzat PSD că amână adoptarea unor măsuri care să prevină o situație asemănătoare cu cea de la Caracal.https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/09/04sept-18-Klaus-Iohannis-PSD-spera-ca-oamenii-sa-uite.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.Klaus Iohannis este de părere că PSD a permis ca imaginea institutiilor statului sa fie grav afectata.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/09/04sept-18-Klaus-Iohannis-recurs-compensatoriu-si-polityia-romana.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus